Släktforskardagarna 2024 i Malmö

Nu har hemsidan för Släktforskardagarna 2024 i Malmö öppnat!

Ni hittar den här: SFD2024

Eftersom det fortfarande är ett tag kvar till den 24:e augusti är inte programmet spikat. Det finns inte heller någon möjlighet att köpa biljetter ännu. Men arrangörsgruppen jobbar för högtryck med arrangementet för att få till två riktigt bra släktforskardagar på Baltiska hallen i augusti.

Gå gärna in och ta en titt på hemsidan redan nu. Den mesta informationen är kanske än så länge mest för utomsocknes kommande gäster med information om Malmö, hur man reser till staden och till Baltiska hallen, vart man kan bo och lite tips på sevärdheter. Men efter hand kommer hemsidan att fyllas på med mera information och i början av det nya året kommer programmet att vara färdigt.

Vi kommer att behöva en hel del medlemmar som hjälper till under de två dagarna. Det handlar om att kolla biljetter, vara värd för föredrag, stå i garderoben, bemanna informationsdisken etc etc.

Ni som är intresserade att vara med kan anmäla er nu genom att maila till: alf.johansson@msff.se