Sommar, sommar, sommar…

Vanligtvis vilar kanske släktforskningen lite under sommaren för de flesta när solen skiner, ekan ska tjäras, abborrarna fångas och utedasset ska tömmas. Så är fallet även för MSFF hemsida som inte kommer att uppdateras något vidare under juli och augusti. Givetvis kan man anmäla sig till kurser som vanligt via den fliken.

Efter sommaren kommer mera information om höstens aktiviteter/föreläsningar att visas här.

I augusti (26-27:e) är det Sveriges släktforskardagar i Östersund. Ofta är Släktforskardagarna med mängder av inpirerande föreläsningar och utställningar lite av en avspark för höstens släktforskning. Det kanske kan kännas lite långt att åka till Östersund men i gengäld kommer ju nästa års evenemang äga rum i Malmö. Ni hittar mera information om detta här på hemsidan. Vi behöver många frivilliga som hjälper till med allt möjligt under dessa dagar (och under hela det kommande året).

Hoppas ni alla får en underbar sommar önskar vi i styrelsen genom

Fredrik Lindqvist, hemsideansvarig

Bilden visar potatisskörd vid förra sekelskiftet. Foto: SVT Bild