Nu har de nya kurserna för hösten 2022 publicerats

Till hösten hoppas vi att Corona-eländet är ett minne blott och de flesta kurserna erbjuds som fysiska kurser igen på plats på Malmö Stadsarkiv. Icke desto mindre ska man givetvis vara uppmärksam på sitt eget hälsoläge och stanna hemma vid minsta tecken på förkylning.

Under hösten kommer ni att ges möjlighet att lära sig mera om textläsning, fördjupa sig i emigrantöden, lära sig hur man ska presentera sin forskning (för andra än oss insnöade släktforskare), få en inblick i gårdsforskning och dessutom ges en grundkurs i släktforskning (både som fysisk och distanskurs). Och som vanligt kan man få lära sig mera om DNA-forskning på två olika nivåer (nybörjare och för erfarna).

Vi i styrelsen och kursledarna hoppas på ett stort intresse. Under 2021 fick ett antal kurser ställas in på grund av för få deltagare men vi hoppas på större intresse under hela 2022.

Se på kursutbudet HÄR!