Jourhavande släktforskare

Efter två års ”Corona-uppehåll” startar vi nu upp vår uppskattade jourhavande släktforskare service på Malmö Stadsarkiv. Vi börjar lite mjukt under våren 2022 med två dagar per vecka, tisdagar och torsdagar, kl 14 – 17 (sommaruppehåll juni-augusti). Ingen föranmälan behövs utan drop-in gäller. Kontrollera först via nedanstående länk att någon av oss finns på plats.

KALENDER jourhavande släktforskare.

Samtidigt fortsätter vi att ha en virtuell Jourhavande. Alla är välkomna att kontakta oss via epost: jourhavande@msff.se och be om hjälp med att antingen hitta rätt bland databaser eller leta efter en ”försvunnen” morfar eller farfar. Vi öppnar då en dialog via epost eller telefon. Vi kan då ge dig vägledning hur du kan komma vidare eller hjälp i ett konkret ärende. Hör av dig och testa våra kunskaper!